ervaringen

Wat zeggen anderen over mij?

Ik heb inmiddels vele vrouwen geholpen om .... Lees hieronder wat hun ervaringen zijn met mijn diensten.

Miranda is energiek en gaf mij de inzichten om die kleine stappen te zetten welke me meer richting en structuur geven. Uiteindelijk hebben deze kleine stappen, grote resultaten in gang gezet bij mij.


Olga Richter - richtoplicht.nl

Miranda dacht conceptmatig mee met mijn bedrijf, heel fijn! Waardoor ik nu een nieuwe richting in ben geslagen waarin mijn creativiteit helemaal tot bloei komt.


Maaike Steggink

Miranda heeft me veel geleerd op het gebied van sociale media en zichtbaarheid. Anders had ik nu nog steeds geen filmpjes durven opnemen. Nu vind ik het juist leuk om te posten! Dus volg je gerust online op Facebook of Instagram.


Dianne Piepers - beautysalondianne.nl

Het traject met Miranda was voor mij enorm transformerend! Naast mijn bedrijf ben ik vooral met mijzelf aan de slag gegaan. Mijn persoonlijke ontwikkeling en bewustwording is nog nooit zo snel gegaan als in de mooie gelijkgestemde groep van Miranda.


Elvira Tent - cateringservicetwente.nl

Super blij met dit resultaat. Alles dubbel en dwars waard.


Monique Stamsnijder - moniquestamsnijder.nl

Super blij met dit resultaat. Alles dubbel en dwars waard.


Jessica Nijzink - buitenkanstwente.nl

“Heel praktisch, je kunt er direct mee aan de slag.”

Werken met Miranda is fijn. Ze kan zich goed verplaatsen in mijn situatie en snapte me direct.Door haar ervaring als business coach kon ze meteen de juiste adviezen geven.Ze komt met praktijkgerichte voorbeelden en helpt je verder met de juiste strategie voor je bedrijf. Zeker aan te raden, wanneer je vastzit en leegloopt op je verkoop.Dikke aanrader!

profile-pic
Annemarie van der Kooij

“Haar concrete tips helpen om hetgeen jij wilt vervolgens ook neer te gaan zetten.”

Miranda is een warm en liefdevol mens met een enorm krachtige en positieve energie, welke echt een Boost geeft aan die van jou. Ze laat je je eigen kracht ervaren en stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Als sales coach geeft ze concrete tips welke je direct helpen om hetgeen jij wilt vervolgens ook neer te gaan zetten.

profile-pic
Susanne Bouwmeester

"Een brok energie, inspiratie en kennis."

Wil je verkoop vanuit verbinding omarmen? Ga dan een traject aan met Miranda en zet je schrap. Als sales coach is ze één brok energie, inspiratie en kennis. Echt heerlijk en inspirerend.Stapsgewijs en gedoseerd laat ze je precies zien welke stappen je kunt zetten om jouw traject aan te bieden en op te schalen bij jouw klant

profile-pic
Petra van de Laar

“Ik heb Miranda leren kennen als een liefdevolle en bruisende vrouw.”

Ze heeft een hele positieve levensinstelling en ziet in alles mogelijkheden. Met haar krachtige en positieve mindset stimuleert ze ook mij om stappen buiten mijn comfortzone te zetten en aan zichtbaarheid te werken. Ze geeft als sales coach concrete tips en handvatten waarmee je ook écht aan de slag kunt.

profile-pic
Josien Koster
>