gratis e-book

VERKOPEN VANUIT VERBINDING


Middels de wet van de aantrekkingskracht. 

Wil jij meer klanten?Verkopen vanuit verbinding


Wil jij verkopen vanuit de wet van de aantrekkingskracht? Verkopen terwijl je gewoon je AUTHENTIEKE zelf kan zijn? In SIMPELE en eenvoudige stappen kun je nú stralen vanuit jouw innerlijke KRACHT & LIEFDE. Gewoon simpel vanuit FUN & EASE.


Wil jij ook jouw IDEALE KLANT 'als een magneet' aantrekken? Met VOLDOENING en op een natuurlijke manier, terwijl jullie een ONTSPANNEN gesprek voeren , waarmee je jouw ideale klant raakt en kan overtuigen van twijfel naar JA!

Je mag IMPACT maken én een goede OMZET verdienen. Van de VRIJHEID genieten, die jij verdiend
Wil je weten hoe? Download dan nu mijn gratis E-book:


'Verkopen vanuit verbinding' middels de wet van de aantrekkingskracht. Met als Bonus: 10 sleutels tot succesvolle sales.

wat zeggen anderen over dit e-book?


“Ik heb Miranda leren kennen als een liefdevolle en bruisende vrouw.”

Ze heeft een hele positieve levensinstelling en ziet in alles mogelijkheden. Met haar krachtige en positieve mindset stimuleert ze ook mij om stappen buiten mijn comfortzone te zetten en aan zichtbaarheid te werken. Ze geeft als sales coach concrete tips en handvatten waarmee je ook écht aan de slag kunt.

profile-pic
Josien Koster

“Haar concrete tips helpen om hetgeen jij wilt vervolgens ook neer te gaan zetten.”

Miranda is een warm en liefdevol mens met een enorm krachtige en positieve energie, welke echt een Boost geeft aan die van jou. Ze laat je je eigen kracht ervaren en stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Als sales coach geeft ze concrete tips welke je direct helpen om hetgeen jij wilt vervolgens ook neer te gaan zetten.

profile-pic
Susanne Bouwmeester

"Een brok energie, inspiratie en kennis."

Wil je verkoop vanuit verbinding omarmen? Ga dan een traject aan met Miranda en zet je schrap. Als sales coach is ze één brok energie, inspiratie en kennis. Echt heerlijk en inspirerend.Stapsgewijs en gedoseerd laat ze je precies zien welke stappen je kunt zetten om jouw traject aan te bieden en op te schalen bij jouw klant

profile-pic
Petra van de Laar

Mijn naam is

Miranda Tijink

Ik ben Miranda, een combi van spiritueel & bewust en zakelijk & nuchter.
Mijn ervaring ligt op het gebied van sales. Ik ben er dol op en heb er ruim 20 jaar ervaring in als Salesmanager én Accountmanager voor multinationals. 


Door mijn passies  te combineren help ik bewuste ondernemers met hun Sales & Marketing en het opstarten van hun bedrijf.

Niet iedereen wordt geboren met een liefde voor Sales en Spiritualiteit. Uiteindelijk blijken deze twee passies een perfecte combinatie te zijn door te verkopen vanuit de wet van aantrekking / Law of Attraction (LOA)

>